Search

Yhteenvetoa vuodesta 2018!


Huhtikuussa olin kuvaamassa Espanjan Malagassa Polen fillareita mm. Enduro Magazinelle. Kuvassa Christoph Bayer, Enduro Magazine Asiakas: Pole Bicycles

Moikka! Vuosi 2018 alkaa olemaan lopuillaan ja onkin mukava hiukan muistella mitä se onkaan pitänyt sisällään! Yleisfiilis kuluneesta vuodesta on todella hyvä vaikka mahtui vuoteen haasteitakin!

Enemmän ollaan eteenpäin menty kuin taaksepäin... :)


Päällimmäisenä ajatuksena onkin ehkä jopa kliseisesti kiitollisuus asiakkaita kohtaan! Ilokseni olen huomannut, että usemmassa tapauksessa pienet yksittäiset työt ovat muovautuneet laajemmaksi yhteistyöksi. Tämä taas on minulle suunnattoman tärkeää ja se kertoo myös siitä, että olen tehnyt jotain oikein ja pystynyt tuottamaan lisäarvoa asiakkaille! Siitähän palveluammatissa on pohjimmiltaan kyse. Asiakkaan ongelmien ratkaisemisesta ja heidän viestinsä kertomisesta!


Vuosi on sisältänyt laajalla skaalalla erilaisia kuvauskeikkoja. On ollut mm:

-tapahtuma- ja keikkakuvausta

-urheilu- ja lifestylekuvausta

-yrityskuvauksia

-henkilökuvausta

-yritys- ja mainosvideoita

-promokuvausta

-dronekuvausta

-musiikkivideoita

-tuote- ja mainoskuvauksia

-lehtikuvauksia

-henkilökohtaisia kuvauksia


Kuvauksia on riittänyt syksystä alkaen tosi kivasti! Alkuvuosi oli rauhallisempaa, koska keskityin paljon oman toiminnan ja toimintatapojen kehittämiseen sekä markkinointiin. Heinäkuussa otin työtilat Jyväskylästä, jossa olenkin päässyt mukavasti hyödyntämään studiotilaa asiakastyössä!

Erityisesti Pole Bicyclesin pyöriä siellä on viihtynyt ahkerasti.:)


Videopuolella hommat on mennyt myös eteenpäin ja tulevana vuonna videopuoli ja sen palveluiden tuotteistamiseen ja markkinointiin aion panostaa myös aiempaa enemmän. Olen tehnyt videotöitä mm. Pole Bicyclesille, Avidly Agency:lle, Auto Teddy:lle ja Harva Marketingille. Tämä on sisältänyt ns. avaimet käteen -ratkaisuja, sekä ns. kameramiehen töitä. On ollut fiilisvideota liittyen maailman parhaaseen giniin ja autoja myyvän yrityksen esittelyvideota. Työt vaihtelee sopivasti ja siten myös homma säilyy mielekkäänä! :)


Nyt onkin aika kiittää asiakkaita tästä vuodesta! Kiitos todella paljon! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista! Toivon että aloitetut yhteistyöt jatkuvat ja uusiakin kuvioita käynnistyy! Tulevasta vuodesta infoan lisää kunhan muutama asia selviää ensin... :)


Terveisin

Toni Rutanen


ps. alla lisää kuvia tältä vuodelta.

Kuvasin Virtain muovituotteelle brändikuvia viime talvena. Asiakas: Aava & Bang / Virtain Muovituote OyKesällä kuvasin East Fest Helsingissä mm. kuvissa olevan Kasmirin. Asiakas: East Fest Helsinki


Pyöränrungot ovat olleet yleinen näky studiollani tänä vuonna. Asiakas: Pole Bicycles