Search

Videokuvaukset ja flunssa

Moikka! Olen jo toista viikkoa kärvistellyt flunssan kanssa. Eilen nousi viimein kuumekkin.

Ajankohtakin on taas kohdallaan, mutta minkäs teet. Monta hommaa päällekkäin ja ylihuomenna keskiviikkona olisi musavideon kuvaukset. Manflu onneksi ei ole mulla niin vahva kuin voisi olla, mutta toivon vaan, että ääntä edes lähtisi. Ei meinaan ole kovinkaan siistiä huudella ihmisjoukolle ohjeita, jos kurkusta irtoaa vain korinaa. :D No onneksi on vielä puolitoista vuorokautta aikaa parannella itseäni. :)


Odotan kyllä innolla keskiviikkoa ja mitä me saadaan räppäri Dilemman kanssa. Kyseisen artistin kanssa ollaan kerran aiemmin jo kuvailtu improvisoidusti, mutta nyt on vuorostaan aika viedä hommaa eteenpäin seuraavalle tasolle. On mahtavaa tehdä töitä luovien ihmisten kanssa, kuten hän on. Ennakkoluuloton ja rohkea. Uskaltaa puhua vaikeistakin asioista rehellisesti ja heittäytyy täysillä uskomiinsa asioihin. Jos ette tunne kyseistä artistia niin hänet löytää spotifystä. Esim. kappale "Pimenee" kolahtaa minuun todella vahvasti. Kuvauksista tulee myöhemmin Behind the scenes -matskua ja tietysti aikanaan lopullinen videokin.


Linkki spotifyhin:

https://open.spotify.com/artist/6d2cna6ab3mL140jbRNXqV?si=61Ctv_TDRMWNskDCN8F3TQ

Dilemma: https://www.instagram.com/yonasdilemma/


Itse setistä, kuvauspaikasta yms. en nyt ennalta voi kauheasti kertoa, mutta puitteet on kohdallaan. Idea jota haetaan myös sopii hyvin mun tyyliin, joten olen tosi innoissani jo tulevasta. :)


Kuvassa Dilemma viime syksyn setistä.