Search

Uusia alkuja ja itsensä kehittämistä

Moi! Yritin jossain vaiheessa aloittaa blogin kirjoittamista, mutta edellisen aloituksen aikana oli niin suuria mullistuksia elämässä, että tuossa tunteiden vuoristoratavaiheessa ei vain kertakaikkiaan saanut itsestään mitään irti, kun ei tiennyt itsekkään mitä tapahtuu. Eli lopetin pääsiäisen aikaan päivätyöni ja siirryin täysillä media-alan yrittäjyyteen! Siinä vaiheessa blogin kirjoittaminen tuntui mahdottomalta tehtävältä! Nyt alkaa omat ajatukset selkiytymään ja pystyn jakamaan fiiliksiäni! :)


Olen nyt siis ollut aikalailla puoli vuotta yrittäjänä alalla, jota moni haluaa tehdä yrittäjänä, mutta vain harva on riittävän hullu yrittääkseen... :D Eli en ole puoleen vuoteen tehnyt muita töitä kuin valo- ja videokuvauksia. En lähde tässä postauksessa vielä purkamaan millaista tämä viimeiset puoli vuotta on ollut, mutta eteenpäin on menty! Palaan aiheeseen myöhemmin taatusti!Asiakas: Pole Bicycles, Kuski: Ruben Garcia. Kuvattu Malagasssa huhtikuussa 2018. Kuva: Toni Rutanen


Palataampa tähän blogiin! Ajatuksena on seuraavat aihepiirit: Valokuvaus, videokuvaus ja yrittäminen (ja siihen liittyviä aihepiirejä kuten markkinointia, somea jne...).

Koitan jakaa kokemuksiani omasta arjestani näiden aihepiirien ympäriltä! Laita ihmeessä blogi seurantaan ja pistä palautetta jos siltä tuntuu. :)


Aloitin nyt syyskuussa yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisen, josta tavoitteena on saada lisää työkaluja omaan arkeen ennen kaikkea markkinoinnin ja yritystoiminnan saralla. Henkilöbrändäys ja markkinointi on etenkin tällä alalla todella tärkeä, joten odotan innolla tulevan kymmenen kuukauden aikana eteen tulevia koulupäiviä ja oppeja joita saan niistä! Tästä aiheesta myös lisää matkan varrella! Tämä on alku!


-toni


Polku. Kuvattu DJI Phantom 4 pro -dronella. photo: Toni Rutanen