Search

Syksyn kuulumisia!Syksy on markkinoinnin puolella vilkasta aikaa, joten kuulumisien kertominen on jäänyt vähemmälle. Pahoitteluni siitä! Asiakkaat ovat mukavasti ottaneet videopuolen palvelut vastaan ja tämä onkin mukavasti työllistänyt minua! Olenkin saanut kiitosta siitä, että pystyn vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin niin still- kuin videopuolella. :)Behind the scenes -kuva asiakkaan tuotevideon kuvauksesta. Asiakas: 400 Sportsgear oy


Heinäkuun alusta otin käyttööni Jyväskylässä uudet työtilat, joten työtilani löydätkin nykyään osoitteesta Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä. Kiinteistö tunnetaan nimellä Grafila. Kiinteistö on ollut alunperin toiminut painotalona, mutta nykyään se toimii useamman yrityksen toimitiloina. Toimiston yhteydessä minulla on studio käytössä, jossa onnistuu niin tuote- kuin henkilökuvaus. Studio on ollut jo mukavasti käytössä ja siellä on kuvattu henkilökuvien lisäksi mm. Pole Bicycles:ille tuotekuvia. Myös neukkari on käytössä palavereja varten. Tule toki tutustumaan tiloihin niin taatusti keitän kahvit!


Kuvasin Velvet Jyväskylälle syysmalliston ja tässä yksi kuvista. Asiakas: Velvet JKL

Toimistoni sijaitsee Jyväskylässä, mutta teen edelleen paljon töitä Helsingin seudulla, joten ethän epäröi kysyä tarjousta myös pääkaupunkiseudun suunnalla tehtäviin töihin!


Syksy on sisältänyt monenlaisia tosi mielenkiintoisia projekteja, sekä uusia hienoja asiakkuuksia. Minulle on myös hyvin tärkeää asiakastyytyväisyys ja onkin ollut ilo huomata monen asiakkuuden syventyneen pidempiaikaiseksi yhteistyöksi! On huomattavasti helpompaa vastata asiakkaan tarpeisiin kun tuntee asiakkaan paremmin. Tämä tekee yhteistyön tehokkaammaksi ja helpommaksi!


Kerron yhteistyökuvioista mielelläni lisää, joten otathan yhteyttä niin kerron lisää!


-Toni Rutanen


Ps!

Olen ollut vuoden alusta Linkedinissä ja verkostoidun siellä mielelläni!

https://www.linkedin.com/in/toni-rutanen/