Search

Testikuvaus Saralotan kanssa. Eos R testissä!

Updated: Dec 7, 2018


Canon EOS R -testshoot with Saralotta from Azzurro Models.
Led -valoilla valaistu kuja tarjosi hienot mahdollisuudet testata Eos R:n tarkennusta ja muita ominaisuuksia. Lisää kuvia postauksen alaosassa!

Kävin lokakuussa kuvaamassa Saralotan (Azzurro Models) kanssa testikuvia Helsingin ydinkeskustassa. Sain samalla mahdollisuuden testata Canonin uutta peilitöntä EOS R -kameraa, sekä sen sisältämien ominaisuuksien tuomia hyötyjä nopeissa ja muuttuvissa kuvaustilanteissa. Kiitos Studiovarustamo testiajosta!


Olimme sopineet mallin kanssa, että kuvaukset toteutaan täysin improvisoidusti luottaen molempien osaamiseen ja heittäytymiskykyyn. Pääsimmekin nopeasti samalle aaltopituudelle ja yhteistyö lähti käytännössä heti rullaamaan hienosti, vaikka emme tunteneetkaan entuudestaan toisiamme! Toki asioita helpotti myös se, että molemmilla oli kokemusta runsaasti omilla osa-alueillamme. Olin pitkään halunnut tehdä tämän tyylisen kuvauksen, koska tällainen kuvaus pakottaa heittäytymään hetkeen ja soveltamaan opittuja tekniikoita kuvauksen saralla. :)


Lähdimme kävellen liikkeelle Etu-Töölöstä ja sieltä suuntasimme mutkien kautta Esplanadin puistoon. Eos R:ssä minua kiinnosti erityisesti tarkennuksen toimivuus vähässä valossa, eikä kamera tuottanut pettymystä silläkään osa-alueella. Automaattitarkennus poimi kasvot ja silmät tarkasti, eikä hutitarkennuksia tullut juurikaan vaikka olosuhteet olivat vähäisen ja värikkään valon vuoksi haastavat kameralle! Myös elektroninen etsin helpotti ja nopeutti kuvaamista!


Käytyämme myös hämärällä Esplanadilla suuntasimme kohti juna-asemaa ja musiikkitaloa. Saralotan kanssa kuvaus sujui hienosti ja muutama tunti meni luontevasti naurun ja kävelyn lomassa kuvaillen! Kamera toimi odotetusti hyvin ja onkin varteenotettava työkalu tulevaisuutta ajatellen! Olen ollut Canon -käyttäjä omasta tahdosta alusta saakka, mutta tämä vuosi on ollut hurja eri kameravalmistajien julkistuksien vuoksi ja koskaan ei ole ollut näin paljon vaihtoehtoja tarjolla ammattikäyttöön...


Aika näyttää... :)


-toni


Kiitos:

Saralotta, Studiovarustamo ja Azzurro Models!

www.studiovarustamo.fi

www.azzurromodels.fi


ps. Sisältö ei ole maksettua!


Lisää kuvia alapuolella!